Szűrés

TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Botok

A következő fő kategóriában a horgászat legfontosabb elemét a horgászbotokat találjátok meg, az egyes módszerek szerinti csoportosításba. A horgászat esetében a bot határozza meg a módszert (feeder, bojlis, pergető, stb...), de ez az állítás fordítva is igaz! Milyen botok között tudtok válogatni az oldalunkon? Megtalálhatóak az óriási népszerűségnek örvendő feeder és picker botok. Természetesen a bojlis horgászok számára is seregnyi kimondottan a pontyhorgászathoz fejlesztett bojlis bot áll rendelkezésre. A kínálat nem lenne teljes a pergető botok nélkül, melyek között a belépő szinttől a prémium kategóriáig minden típus megtalálható! 

Tovább

A versenyhorgászok számára is tartogatunk meglepetéseket, mivel a Garbolino teljes kínálata elérhető, ennek köszönhetően rakósbotos horgászok számára rendkívül nagy választék áll rendelkezésre.

Hogyan válasz botot?

  • Módszertől függetlenül figyelembe kell venni a várható halak méretét!
  • Számításba kell venni azt is, hogy mekkora a meghorgászandó távolság!
  • A békéshalas horgászatnál a végszerelék súlyát, míg a pergető horgászatnál a műcsali súlyát...
  • A bojlis módszernél a bot választás legfőbb szempontja, hogy "dobós" vagy "behúzós" technikával horgászunk...

A horgászbot felhozatalunk nagyon színes, mind márkára, mind választékra tekintettel, így a TackleBait webshopban mindenki megtalálja a számításait! Egyértelműen ezért is a legemblematikusabb felszerelés a horgászbot. Gyere és nézz szét a horgászbotok széles választékában!

Tovább