Szűrés

Készlet
Módszer
Fajta
Márka
Méret
Dobósúly
Hossz
Ár
1 349 Ft - 259 990 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Horgász szettek

A TACKLEBAIT webshopban és a szombathelyi horgászboltunkban óriási szettválasztékkal várjuk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket. De mik is ezek a szettek? Jellemzően egy horgászmódszerhez köthető olyan összeállítás, amely egy akció keretein belül az adott módszerhez szükséges különböző felszerelésekből, kiegészítőkből áll. Erre jó példa a bot és orsó szett, a bojlis szettek, a műcsalis pergető szett és a sort a végtelenségig lehetne folytatni. Ezért is javasoljuk azt, hogy nézz körül a TACKLEBAIT AKCIÓS SZETT kategóriában, ahol kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb ajánlatokból.

Tovább

A szettek körül tévesen kialakult negatív sztereotípia miatt, mi kiemelt feladatként kezeljük ezt a vásárló- és költségbarát megoldást, ezért is, ami szett nálunk megtalálható a kipróbált olyan minőségű, amit mi is szívesen használnánk! Amikor szóba kerülnek a szettek, sokan megvonják a vállukat, pedig arra a célra, amelyre ezeket a termék-összeállításokat elkészítették és mi is elkészítettük, ezek az elérhető legjobb opciók! Szóval nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki akciós szettet keres, hogy válasszon a kínálatunkból.

Kinek ajánlott szettet vásárolni? Jellemzően a kezdők és a horgászatot újrakezdők esetében népszerűek a szettek. Mivel a kedvező ár mellett, egy komplex megoldást nyújtanak az adott helyzetre. Nézzük csak meg a különböző feeder, bojlis vagy pergető összeállításokat. Sokszor előfordul, hogy a nagyobb raktárkészletből kifolyólag, valóban prémiumminőségű horgásztermékek is bekerülnek a szettek közé, így érdemes a gyakorlottabb horgászoknak is körülnézni a kínálatban. A szetteket sokan tévesen a bot, orsó, kiegészítők és csali válogatottjának tekintik, ami nem fedi a valóságot. A TACKLEBAIT AKCIÓS SZETTEK között a vízparti kényelem égisze alatt számos kedvezőbb árú alternatívát lehet találni. Tovább folytatva a sort a halkímélő eszközökből összeállított szettek is rendkívül népszerűek, mivel sok esetben a haltartó, merítőnyél és szák, valamint a pontymatrac is megtalálható ezek között. Népszerűségben elmaradnak a kempingfelszerelésekből összeállított szettek a különböző etetőanyag- és csaliválogatások mellett, de ebben a kategóriában is lehet jó áron dolgokat találni.

Terveink között szerepel, hogy a megszokott összeállítású szettek mellett, kibővítjük a kínálatunkat több saját best ofcsomaggal. Hogy ennek mi az oka? Tapasztalataink alapján nagy az érdeklődés a szettek esetében nem megszokott magasabb árú kombókra is, ezért is fogunk különböző árfekvésű feeder, bojlis, pergető és gyakorlatilag minden módszerre kiterjedő szetteket összeállítani a saját tapasztalataink alapján. Ez alapján elérhetővé fognak válni a komplett versenyszettek is, ahol kész megoldást kap a kedves vásárló. Mivel köztünk többen is számos országos és egyéb horgászversenyen is megfordultunk, jól tudjuk, hogy mennyi felesleges dologra költünk pénzt, amíg a versenyszettünk összeáll. Mivel a TACKLEBAIT filozófiája a vásárlóközpontúság, így számunkra elsődleges, hogy a kedves ügyfeleink elégedetten távozzanak, visszatérjenek és így például a szettet, amit nálunk vásároltak, eredményesen és jó szívvel használják. 

Tovább