TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Pontgyűjtő számla információk

Hallottad??? Minden elköltött 100 Forint után 3 Forint kerül jóváírásra az egyéni számládon, amelyet ráadásul felhasználhatsz egy következő rendelés során!!!

Eddig is megérte a Tacklebait webshopban vásárolni, viszont most erre még rátettünk egy lapáttal! Ez jóval jobb, mint egy átlagos akció, mert itt de döntöd el, hogy mit rendelsz meg kedvezményesen, mert nálunk, így vásárolva spórolsz!

Hogy pontosan mi is ez a ponty, akarom mondani pontgyűjtés, lássuk is...

 

Ez a pontgyűjtés a Pont(y) a TIÉD!

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval a TackleBait webshopban és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének 3%-át (az adott termékek után járó pont értéket a termékoldalon találod) pontok formájában a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak.

 

Pont(y) a TIÉD pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

 

Részletes információk a Pont(y) a TIÉD programmal kapcsolatban:

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A Pont(y) a TIÉD pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.


A pontgyűjtés automatikus


Pont(y) a TIÉD hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol pontokat viszonteladóknak, akik nem vehetnek részt a programban. A Pont(y) a TIÉD pontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.


Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

Pont(y) a TIÉD pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóinkat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

Pont(y) a TIÉD rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális Pont(y) a TIÉD pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető.

 

Pont(y) a TIÉD hűségpontok korlátozás nélkül felhasználhatóak, megfelelő hűségpont esetén a teljes termék ár kiegyenlíthető.

 

Pont(y) a TIÉD hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ. 

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


Legfontosabb információk még egyszer:

  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználóvagy (de akkor automatikusan).
  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 1 évighasználhatod fel. Az egy éven belül fel nem használt pontokat elveszíted!
  • Elállás eseténa felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.