35.000 Ft felett
Garbolino kézi aprító a legkönnyebb és leggyorsabb módja annak, hogy a gilisztát, csonti vagy a csemegekukoricát leaprítson! A Garbolino TURMIX kimondottan a horgászok igényeihez lett igazítva, a konyhai felhasználásra tervezett kézi turmixokhoz képest erősebb mechanikát és tartósabb és élesebb pengéket kapott.
Köztudott tény, hogy a horgászatban előszeretettel használt különböző magok (kukorica, tigrismogyoró), valamint a giliszta aprított formája sok esetben fogósabb, mint az eredeti „változat”. Ennek oka több tényezőből áll össze, a legésszerűbb magyarázat az, hogy az aprított textúrának köszönhetően feltárulnak a „belsőértékek”, melynek nem tudnak ellenállni a halak.
A Garbolino TURMIX használata pofon egyszerű, csupán egy dologra vigyázzunk, mégpedig az ujjaink épségére, mivel hihetetlen élesek a pengéi az kézi aprítónak. Az aprítás mértéke függ, hogy mennyi ideig működtetjük a turmixot, így akár darabos, vagy pépes állagot is el tudunk érni. Ügyeljünk arra, hogy sose rakjuk tele a turmixot, mivel ilyenkor nehezebb lehet aprítani. A legjobb, ha a magokat a pengék vonaláig töltjük, mert ekkor lehet a leghatékonyabban működtetni a turmixot. A finomszerelékes versenyzők egy másik felhasználási területen is eredményesen tudják alkalmazni a Garbolino TURMIX-ot, ez nem más, mint a giliszta aprítás. A gilisztavágó ollóhoz képest, gyakorlatilag pépet tudunk vágni a gilisztákból, aminek nehezen tudnak ellenállni a keszegek. Eddig javarészt a versenyzők alkalmazták ezt a szuper kézi turmixot, viszont a hétköznapi horgászatok során is hihetetlen hatékony tud lenni, ha más textúrával próbáljuk az etetésre csalni és ott tartani a halakat. A piacon egyedülálló kézi turmix megújult szerkezettel került újra forgalomba, ami gyakorlatilag mindent kibír, ennek köszönhetően hosszú ideig lesz hűtársunk a Garbolino TURMIX!