TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Sbs Premium Pellets Krill Halibut 5 Kg 6 Mm

Sbs Premium Pellets Krill Halibut 5 Kg 6 Mm

Sbs Premium Pellets Krill Halibut 5 Kg 6 Mm

SBS Premium Pellets - A legjobb minőségű pelletek az SBS kínálatában. Mint minden termékkategóriában, így a pelleteknél is a Premium név garantálja a csúcsminőséget. A legkomplexebb pelletek, amelyek a legtöbb összetevőt tartalmazzák. Kiválasztásuknál törekedjünk arra, hogy a hajszálelőkén felkínált csalinkkal összhangban legyen, ezzel együtt fokozottan ügyeljünk az időszakra való ajánlás betartására! 
Bővebben
Raktárkészlet :
Nincs raktáron 
Szállítási idő :
A termék a beérkezési ideje sajnos bizonytalan
További adatok
Nincs raktáron
9 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
SBS Premium Pellets

A legjobb minőségű pelletek az SBS kínálatában. Mint minden termékkategóriában, így a pelleteknél is a Premium név garantálja a csúcsminőséget. A legkomplexebb pelletek, amelyek a legtöbb összetevőt tartalmazzák.

Kiválasztásuknál törekedjünk arra, hogy a hajszálelőkén felkínált csalinkkal összhangban legyen, ezzel együtt fokozottan ügyeljünk az időszakra való ajánlás betartására!

Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, valamint etetési stratégiánkat is jól választjuk meg, akkor olyan horgászélményekben lesz részünk, amelyre sokáig emlékezni fogunk! Újdonságként a C1 és C2 ízesítés is a Premium kategória tagjává vált. A C1 ízesítésű termékekkel a Micula-Pongrácz-Németi összetételű román csapat megnyerte a 2012-es bolsenai Word Carp Classicot!
Adatok
Márka
SBS
Méret
6mm
Kiszerelés
5kg
Cikkszám
SBS26007
A vásárlás után járó pontok
100 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek