TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

A Delphin C2G sztori, avagy ez igen eredeti...

2022.09.21 18:55
A Delphin C2G sztori, avagy ez igen eredeti...

A DELPHIN C2G sztori

Az elmúlt évek eredményei és eladási statisztikái alapján, a Dephin termékek esetében egyértelműen megállapítható, hogy óriási népszerűségnek örvendenek a horgászok körében. Ennek hátterében a kedvező ár/érték arány és a minőség, valamint az ebből eredő stílusos dízájn áll.

A márka egyik sláger termékcsaládja a CARPATH, melyet az összetéveszthetetlen dízájnjáról jól ismer mindenki. A töretlen népszerűség ellenére a Dephin-nél gondoltak egy merészet és előrukkoltak egy új arculattal, melynek a neve C2G. Vajon mi lehet ez a C2G és honnan jött az ötlet.A most következő írásunkban ezt a történetet járjuk körbe. Lássuk hát mi is az a C2G! Ez az egyedi "terepmintázat" a Delphin kreatívműhelyének szabadalmaztatott kreációja. A Delphin termékeknél alkalmazott korábbi - jelenleg is igen népszerű -  szövet mintázat CARPATH is egyedi és nem mellékesen praktikus volt.

Viszont a C2G mintázat egy teljesen új látásmóddal és formavilággal készült, amivel sikerült szintet lépni a Delphin fejlesztőinek. A C2G szöveten számos különlegességet találunk, aminek a feltérképezése is megér egy misét.

Hogy honnan ered a C2G név?

Lényegében ez a Carpath minta továbbfejlesztett változata, így szabadfordításban hívhatjuk második generációs Carpath-nak is, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, vagyis a Carpath gondolatának átmenete a zöldre.

Milyen elemeket találunk a C2G-n?

A C2G egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a "pontyos és szerelék" elemeket és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést.

Milyen termékeken találjuk meg a C2G mintázatot?

Elsősorban a Delphin táskák esetében tudunk találkozni a C2G-vel. Ezen felül egyenlőre egy szék a VISION C2G és néhány ruházati termék kapta meg az új dízájnt. Annyi üzleti titkot elárulhatunk, hogy voltunk a Delphin "főhadiszálláson", ahol jópár fejlesztés alatt álló, várhatóan sláger terméken is láttuk a C2G-t, így nem kell meglepődni, ha egy sátorponyván "jön velünk szembe" a C2G.

A C2G egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése maximálisan eredetivé válik. Kövesd figyelemmel a TACKLEBAIT webshopot, ahol folyamatosan bővítjük a DELPHIN C2G repertoárt...

TACKLBAIT, MINDENT A HORGÁSZOKÉRT!