TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

Ezek a legjobb horgász székek a piacon?

Fordán Krisztián
2022.07.02 07:00
Ezek a legjobb horgász székek a piacon?

Ezek a legjobb horgász székek a piacon? Avagy jöjjenek a nagy szék választó tippek...

A horgászok nélkülözhetetlen „társai” a horgász székek, melyek nélkül egy horgász túra, vagy egy rövid vízparti kiruccanás elképzelhetetlen lenne. A horgászat terén megtapasztalt óriási kínálatnak köszönhetően számtalan szék és fotel található a piacon, ami nem könnyíti meg a választást, sőt... A következő pár sorban segítséget szeretnénk nyújtani, hogy szerintünk mi a legjobb választás, ha horgász székről, vagy fotelről van szó!

Mielőtt sorba vennénk a jelölteket, néhány mankót szeretnénk adni, hogy melyek azok a szempontok, amit kötelező megvizsgálni egy vásárlás előtt...

Vajon melyil a legjobb horgász szék?

Hogyan válassz horgász széket?

Úgy gondolom, hogy az elsődleges és legfontosabb szempont az ülőalkalmatosság teherbírása! A legtöbb szék típus esetében a teherbírás már elérhető adat, ami viszont sok esetben nem tükrözi a valóságot. Ez utóbbi dolog, sokszor a parton derül ki, hogy a szék nem tudja azt ami rá van írva, amilyen adatot megadtak hozzá. A szék választás és vásárlás esetében az „olcsó húsnak, híg a leve” örökérvényű gondolat bizony egy igaz állítás. Ezért is érdemes a lehető legtöbb információt begyűjteni.

  • Tipp: A TACKLEBAIT Ügyfélszolgálat számos formában elérhető, ahol például a szék teherbírás kérdésben is valós információkkal tudnak szolgálni számodra. Nálunk a legfontosabb az elégedett ügyfél, aki a nálunk vásárolt horgászcikket örömmel és nagy elégedettséggel tudja használni.

Amennyiben egy tippet kellene adni, akkor az a következő lenne: Olyan széket válaszunk, melyen látszik „hogy van benne anyag”... Hogy mire gondolok? Erősített lábak, vastag párnázat, erős váz és a stabil állítható láb rendszer. Az utolsó szempont talán az egyik legfontosabb, mivel a hibaforrás is itt a legnagyobb.

Mindent a vízparti kényelemért!

A horgászattal töltött idő, pontosabban a vízparton telt órákból a legtöbb időt a horgász székben, vagy a fotelben fogjuk tölteni, ezért is fontos a komfort. A szék vagy fotel kényelmességét három tényező határozza meg. Az első a lábak állíthatósága, aminek köszönhetően az egyenetlen terepen is stabilan fel tudjuk állítani a horgász széket. A következő az ülő rész és a háttámla párnázottsága. Az utolsó dolog pedig a kiegészítőkkel történő felszerelhetőség lehetősége. Számos horgász szék és fotel márka esetében nagy számban elérhetőek a különböző adapterek, melyek nagyban hozzáadnak a szék és a fotel használati értékéhez.

Ezek a legjobb horgász székek?

A konkrét típusok helyett, most inkább a gyártókra fogunk koncentrálni, amik az eladási tapasztalataink alapján nem árulnak „zsákbamacskát”.

Kezdjük a sort a horgász szék piac koronázatlan királyával a DELPHIN-nel. A DELPHIN márka az utóbbi években minden képzeletet felülmúló fejlődést produkált, mindezt a minőség folyamatos fejlődésével párosítva. A DELPHIN horgász székek esetében a minőség már alapvető dolog, ami igazán figyelemre méltó az nem más, mint az ár! A DELPHIN székek ár és érték arányban verhetetlenek. Erre itt egy igazán szemléletes példa ami nem más, mint a Carpath ERGONIA szék, ami extra teherbírással rendelkezik.

Delphin Carpath Ergonia esetében a legjobb szó igen gyakori!

A következő márka akinek a termékeire érdemes odafigyelni az a Carp Zoom. A CZ horgász székek már évek óta bizonyítanak a vízparton, sok száz elégedett horgász nagy örömére. Legyen szó a komolyabb bojlis fotelről, vagy az egyszerűbb kinyitható típusról a pénzünkért a legtöbbet fogjuk kapni. Amennyiben egy típust kellene megjelölni, akkor az a CZ N2 Komfort karfás szék lenne, ami egy szuper horgász szék.

Megbízható széket keresel? Akkor nézd meg a Carp Zoom kínálatát!

Az utolsó előtti jelöltönk az OUTDOOR és a CARP ACADEMY székek és fotelek. Ez a két márka gyakorlatilag az egész szegmensét lefedi a szék piacnak, így itt mindent megtalálunk, amire csak szükségünk lehet. A CARP ACADEMY székek kimondottan a bojlis horgászok igényeihez lettek igazítva, így akik ilyen célra keresnek horgász széket vagy fotelt nem fognak csalódni.

Kimondottan a bojlis horgászok számára tervezett modell!

Végezetül lássuk a PROWESS horgász székeket! Mit érdemes tudni erről a márkáról? Röviden ez egy bojlis brand, részletesebben egy francia horgász márka, ami a kifejezetten a pontyhorgászok igényeinek megfelelően készít horgász felszereléseket. A beharangozó, illetve a saját tapasztalataink alapján is bátran kimerjük jelenteni, hogy itt találjuk az egyik legjobb horgász széket, ami nem más, mint a PROWESS EXCELIA.

Prowess EXCELIA az egyik elérhető legjobb!

Természetesen nem szabad megfeledkezni a klasszikus bojlis márkákról, mint a NASH, a SONIK vagy az AVID, mert ezek egytől-egyig tökéletes választás, ha egy jó horgász székre van szükséged. Ezek közül egy igazán különleges típusra hívjuk fel a figyelmet, ami nem más, mint a NASH Moon Chair. Ez a különleges, de annál kényelmesebb fotel két különböző kialakítással is elérhető a TACKLEBAIT webshopban.

Amennyiben bizonytalan vagy még ezek után is a horgász szék választásban, akkor fordulj hozzánk bizalommal és segítünk eligazodni a horgász szék labirintusban, hogy meg találd a számodra legjobb horgász széket.

TACKLEBAIT, MINDENT A HORGÁSZOKÉRT!