TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

Legyél Te a napijegyes tavak „methodkirálya”!

Fordán Krisztián
2021.02.16 12:38
Legyél Te a napijegyes tavak „methodkirálya”!

Legyél Te a napijegyes tavak „methodkirálya”!

Se szeri, se száma azoknak a horgászattal kapcsolatos írásoknak, kisfilmeknek, ahol arról szónokolnak, hogy mi módon és milyen „csodaszerrel” lehet sikeres egy horgász. De valljuk be őszintén, a termék marketinggel teletűzdelt információhalmazból, véleményem szerint pont a lényeg hiányzik. Lássunk is neki a „koronázásig” vezető úthoz, ami nem lesz olyan göröngyös, mint Mátyás megkoronozása, de legalább annyi igazságot fpg tartalmazni, mint amilyen az uralkodása volt!!!


Remélem sikerült kellően felpaprikáznom a hangulatot ezzel a nem szokványos bevezetővel, ez is volt a célom, mivel a sorozat azoknak a horgászoknak szól, akik nem tudnak sok időt a vízparton tölteni. Ebből fakadóan elsősorban az intenzíven telepített tavakat látogatják, ahol ezt a kevés időt igazi horgászsikerekben gazdagon szeretnék eltölteni. Ez most nem egy versenyzőképző lesz, bár a „titkok” onnan fognak érkezni… 

Először is nézzünk meg, hogy mi fán terem a „method”, miben rejlik vajon, ez a szinte mindent elsöprő, több éve tartó dominancia? A robbanásszerű és töretlen népszerűségét az egyszerűség, a hatékonyság, és az ebből következő rendkívüli eredményesség okozza. A következő pár gondolat, valószínűleg „bicskanyitogató” lesz a sokak számára, mert véleményem szerint, a „methodozást” nem az etetőkosár típusa, a „method” felirattal ellátót kiegészítők teszi azzá, hanem a MÓDSZER! A „method” lényege, egy az etetőanyag köré épített rendszerben rejlik, és erre a szálra fogjuk felépíteni a mini sorozatunkat is!

Két egyszerű feltételnek kell teljesülni, hogy Te legyél a napijegyes tavak „methodkirálya”! Az első, hogy türelmesen olvasd végig és fogadd is meg a leírtakat. Egyáltalán nem lesz bonyolult, mivel a „method” se az! Sokan pont abba a hibába esnek, hogy mint mindent „túlagyalnak” és többet látnak a dolgokba, mint amit az valójában rejt. Egy jó kiképzés során, mindig az a legfontosabb, hogy mérjük fel a tudást és kezdjünk alapoktól és az „otthonról hozott” praktikát vessünk a sutba.

 

A kurzus a következő főbb témakörökből fog állni, első blikkre elég kurtának tűnik, de ígérem semmi lényeges nem fog kimaradni.

  1. Felszerelés kiválasztása és a végszerelék összeállítása
  2. Etetőanyag és horogravalók
  3. Vízparti komfort és halkímélő eszközök
  4. Taktika 

Rövidesen jelentkezni fogunk és útjára indítjuk ezt a nem szokványos gyorstalpalót, hogy a szezonkezdésre összeálljon minden ahhoz, hogy úgy szedjed a halat, mint más a réten a virágot!

„A cél az, hogy Te legyél a napijegyes tavak methodkirálya!” 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az új tartalmakról és akciókról!

* kötelező mező