TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

Pontyshow 2020 egy más világban…

2020.10.26 18:07
Pontyshow 2020 egy más világban…

Pontyshow 2020 egy más világban…

A körülöttünk zajló eseményekkel kapcsolatban a híres ókori görög filozófus, Hérakleitosz örökbecsű gondolatai jutnak eszembe, miszerint „Semmi sem állandó, csak a változás maga”. A világunk most bizony változik és olyan mértékben, amire szerintem sosem gondoltunk volna. Az új helyzetek új reakciókat váltanak ki, mert az élet nem állhat meg, így jönnek létre új, most még fura formabontó, „kényszer szülte” megoldások, mint az idei Pontyshow is.

Úgy vélem, ha pár évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy a nagy népszerűségnek örvendő, sok-sok embert megmozgató kiállítások egyszer csak belépnek a virtuális térbe, valószínűleg kinevették volna. Pedig a világunkat váratlan helyzet elé állító Covid‒19 vírusból eredően az idei Pontyshow kicsit más lesz, de a lényeg az, hogy lesz! És mi, a TackleBait szintén csatlakoztunk Bujáki Géza cseppet sem rendhagyó „performance-ához” és nem is akárhogyan, de lássuk is, mire készülünk!

A 2020-as év sok szempontból is mérföldkő az esetünkben, idén léptünk a tettek mezejére, és a terveink szerint rövid időn belül a piac meghatározó szereplői fogunk lenni. Hiszünk benne, hogy egy vevőközpontú, kellő szakmaisággal és nem mellékesen rendkívül nagy árukészlettel sikerülni fog a vásárlók kegyeit elnyernünk.

Az előbbiek miatt is készülünk kiemelt körültekintéssel a 2020. november 13–15. között megrendezésre kerülő Pontyshow-ra. A virtuális térben megrendezésre kerülő program ideje alatt egyedi ajánlatokkal várunk mindenkit a neten és a szombathelyi üzletünkben is.

Természetesen a Pontyshow alatt élőben is jelentkezni fogunk a Facebook és az Instagram oldalainkon, ahol számos érdekességgel fogunk szolgálni a nézőink és látogatóink számára. Még pár nap van a nagy napig, addig is javasoljuk, hogy nézzétek meg a hivatalos Pontyshow weboldalt és ismerjétek meg, hogy mit is rejtenek a különböző online jegyek. Ez egy gyökeresen más dolog lesz, mint amit eddig megszoktunk, de a változások az esetek nagy részében előre viszik a világot és mi hiszünk benne, hogy ez jó lesz… Csatlakozzatok Ti is ehhez a nem mindennapi kalandhoz! Irány az online Pontyshow, irány a TackleBait!!!!