TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

Valóban ez az elérhető legjobb bojlis ágy?

2022.07.11 19:42
Valóban ez az elérhető legjobb bojlis ágy?

Valóban ez az elérhető legjobb bojlis ágy?

A következő cikkben két korábbi tételt szeretném megcáfolni. Az első, hogy a bojlis ágy az, az akár több napot is a vízparton töltő, megszállott pontyhorgászok privilégiuma. Illetve, hogy nem lehet kedvező áron, jó minőségű profi bojlis ágyat vásárolni. Lássuk, sikerül-e!

Az előző két állítás szorosan összefügg, mivel a használati érték, és az ár „kéz a kézben jár”. Pontosabban járt! Hogy honnan jött ez a fordulat? Vessünk egy pillantást a DELPHIN EF8 EasyFlat bojlis ágyra és rögtön megértjük!

Ez a legjobb bojlis ágy?!

A kérdésre, hogy a DELPHIN EF8 EasyFlat bojlis ágy lenne a legjobb, felelőtlenség lenne válaszolni, aminek több oka is van. Viszont, ha az „ár/érték” kérdést vizsgáljuk, akkor egyértelműen ennél a típusnál kapjuk a legtöbbet a pénzünkért! 

Ez a legjobb ágy!?

Számos olyan technikai és műszaki megoldást találunk a DELPHIN „bestseller” bojlis ágy esetében, amik csak a jóval magasabb árkategóriában jellemző.

Mit kapunk a pénzünkért?

Ez a modell ékes bizonyíték arra, hogy egy egyenes szerkezetű nyolclábas horgászágy nem kell, hogy egy vagyonba kerüljön. Az EF8 a belépő modell a kényelmes ágyak közé, mely lábainak köszönhetően nagyon stabil.

A matrac mérete 192x75cm. A felülő tappancsok golyós szerkezetűek, így hozzá tud illeszkedni bármilyen egyenlőtlen terephez. A matrac felülete khaki színű filc anyagból készült, mely kényelmes, puha és meleg. A fejrész szintén filc, viszont fekete színben.

Extra finom és tartós anyagok ötvözete...

A matrac keménysége állítható a láb, illetve a fejrész alatt lévő erős kötél után húzásával. A felső fejrész alatt lévő lábpár rögzíthető a nem kívánt elmozdulás ellen.

Állítható a "matrac" keménysége is...

Az ágy magassága alap helyzetben 33cm, a teleszkópos lábak kiengedése után 43cm. Összerakáskor az ágyat fixálni tudja műanyag csatlakozós, leszedhető heveder segítségével.

Kompakt megoldások sora...

Műszaki paraméterek között fontos a terhelhetőség! A stabil váznak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően ez az érték 170kg! 

Masszív anyagok és konstukció...

Szerencsére nem egy drabális, nehezen szállítható bojlis ágyra kell gondolni, mivel a súlya mindössze 8,9kg, valamint a szállítási mérete 75x74x30cm.

Összehajtva szinte bárhol elfér...

Kiknek ajánljuk az EF8 EasyFlat bojlis ágyat?

A kérdésre röviden felelve Mindenkinek, aki nem akar egy vagyont költeni horgász ágyra, de fontos számára, a minőség és a használhatóság. Gyakorlatilag a Delphin EF8 EasyFlat újra írta a „Legjobb bojlis ágy” című könyvet, aminek köszönhetően rendkívüli népszerűségnek örvend a horgászok körében. Természetesen némi kompromisszumot muszáj kötni, de akinek elegendő a 195x75cm fekvő felület, valamint nem hiányolja a hálózsák rendszer kompatibilitást, számukra a Delphin EF8 EasyFlat lesz a legjobb választás.

Olcsó és mégis jó!

Végül sikerült e választ találni a nyitó mondatban megfogalmazott kérdésekre? Azt gondolom, hogy aki jobban megnézi a DELPHIN EF8 bojlis ágyat, tudni fogja a választ! Ez a szuper bojlis ágy elérhető a TACKLEBAIT webshopban és a szombathelyi horgászboltunkban is...

TACKELBAIT MINDENT A HORGÁSZOKÉRT!