TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Blog

Spotted Fin Green Betain Termékcsalád

2020.03.24 18:53
Spotted Fin Green Betain Termékcsalád

 

A Green Betain egész évben kitűnő választás, ajánljuk minden horgásznak, legyen az hobbi vagy versenyhorgász.

A 2020-as év egyik izgalmas újdonsága a továbbfejlesztett a Green Betain termékcsalád. Az eddig kiválóan teljesítő darált pellet termékek mellé, már 8 és 10 mm-es wafter, valamint előre elkészített 2 mm-es pellet és folyékony aromaként is elérhető.

Mit érdemes tudni a Green Betainról?

A termékek fő összetevője, a horgász körökben már régóta ismert, Betain HCL, ami erős étvágyfokozó hatással bír. A termékben a növényi és állati fehérje aránya tökéletes, amit a speciális, Spotted Fin laboratóriumban elérhető körülmények közötti előállítás és a rengeteg vízparti tesztelés tett lehetővé. 

 

A termékcsalád termékei:

Green Betainos Method Ready Pellet és Milled Betaine Pellet

Az új Green Betainos Method Ready Pellet egy igazán egyedülálló termék lett a piacon. Kiváló eredménnyel használható bordás, method kosaras vagy rakós botos horgászat során is.  Method Ready - tehát horgászat előtt semmilyen előkészületet nem igényel, az előre elkészített 2 mm-es pelletek állagán vízzel már javítani nem szükséges. A 2 kg-os kiszerelés több napos horgászatra is elegendő, fedőt a dobozra visszatéve hónapokig is garantáltan eláll. PVA barát, így bojlis horgászoknak is nyugodt szívvel ajánljuk. 

Green Betian wafter

A kellemes zöld színével és rendkívüli ízesítésével kiváló alternatíva olyan vizeken ahol a megszokott csalik már csődöt mondanak. A Spotted Fin Green Betain wafter egy olyan csali, ami pont annyira van kikönnyítve, hogy a hajszálelőkét vagy tüskét megemelje. A megfelelő horog mérettel használva a horog a fenéken marad, míg a csali a fenék felett lebeg.


Spotted Fin Green Betain Bait Souce

Az új Spotted Fin Green Betain Bait Souce a legújabb folyékony locsoló a márka kínálatában. A halak nagyon szeretik az aromáját és az egyedi színét. A termék glicering alapú, így egész évben eredményesen használható. Ideális pelletre, etetőanyaghoz keverve vagy feeder kosárra egy keveset ráöntve bedobás előtt. A termék PVA barát.


Bemutató videóink: