TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ügyfélszolgálat

TackleBait.hu Ügyfélszolgálat
Email:  info@tacklebait.hu
Telefon:

‭ +36 30 337 0282‬
 Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:30
 Szombat: 08:00 - 13:00

Személyesen, bolt címe:  Szombathely, Pálya utca 2.

Fő célkitűzésünk a vásárlók maximális kiszolgálása, ezért is helyeztünk kiemelt hangsúlyt a megfelelő ügyfélszolgálatra!

Persze erre mindenki rávágja csípőből, hogy ez egy standard marketingszöveg, hiszen ezzel nyit mindenki. Azonban nálunk a TACKLEBAIT-nél a vevőket nem csoportba soroljuk, nem általánosítjuk, hanem egyenesítjük, amelynek köszönhetően a legteljesebb körű kiszolgálást nyújtjuk.

Nem egyedi eset és nem csak a saját tapasztalatunk, hogy egy webshopos rendelésnél, ha egy kérdés merült fel a termékkel kapcsolatban, egy életunt kapcsolattartóhoz sodort az élet, akitől maximum annyit tudathatunk meg, hogy onnan soha többet nem fogunk rendelni. Ez nálunk nem fordulhat elő! Amennyiben valaki mégis ezt tapasztalja, akkor azt kérjük, hogy jelezze és garantáljuk, hogy soha többet nem fog előfordulni!

Szerencsére a kollégáink felkészült, gyakorlott horgászok, így kellő ismerettel rendelkeznek, annak megítéléseben, hogy egy párbeszéd során az derül ki, hogy egy másik termék jobban megfelelne a vevő igényeinek, akkor azt jelezni is fogják. Nálunkelsődleges szempont és fő cél, hogy a vevőink visszatérjenek hozzánk! Nem egy alkalomban gondolkodunk, hanem egy bizalmi kapcsolatban, ami mindenki számára gyümölcsöző.

Forduljon bizalommal Hozzánk az ügyfélszolgálatunkon keresztül, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön szolgálatára!