Szűrés

Készlet
Módszer
Fajta
Márka
Méret
Hossz
Tömeg
Ár
3 390 Ft - 104 990 Ft
Termék státusza

TOP termékek

Széchenyi Infoblokk

Kiemelt partnerünk

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Segíthetünk?  +36303370282 | info@tacklebait.hu

Pontybölcsők, matracok

A C&R szempontjából a legfontosabb a szákolás és a visszaengedés között eltelt idő. Mert itt tudunk igazán halbarátok lenni, illetve itt tudnak a dolgok igazán félresiklani. Ezért is kiemelt fontosságú a megfelelő pontybölcső és a pontymatrac kiválasztása!

A TACKLEBAIT kínálatában számos neves márka pontybölcsője és pontymatraca megtalálható. Elérhető az összes típus! Lássuk is a matrac változatokat, így különösen:harmonika rendszerű matrac, egyrészes matrac, börönd rendszerű matrac és az oldal fallal rendelkező matrac, és nem maradhat ki a sorból a ragadozóhalas matrac sem.

A pontybölcső variációkból sincs hiány: állványos, állványnélküli, fix és az állítható lábas, az igazi különlegesség a felfújható bölcső, a "krokodil" jellegű bölcső, valamint a széthajtható bölcső. Az utóbbi típusok sajátossága, hogy a matrac rész külön is használható.

Tovább

Mi a különbség? A pontymatrac és a bölcső között a leglényegesebb különbség, hogy a pontybölcsőbe helyezett hal mozgása, a bölcső kialakításnak köszönhetően korlátozott, illetve sokkal nagyobb biztonságban van ez miatt. A pontymatrac esetében jóval nagyobb figyelmet kell fordítani arra, hogy a hal ne verje össze magát, illetve végig a biztonságos matracon maradjon.

Pontymatracra fel! Szinte mindenhol, és ezt szerencsére szó szerint kell érteni, előírják a pontymatrac használatát. Bár közel sem tud annyit, mint egy pontybölcső, de a használata abszolút üdvözlendő! Milyen szempontok alapján válasszunk? Igazán jó tanácsként azt tudom mondani, hogy lehetőség szerint a minőségibb, párnázott és nem utolsó könnyen száradó anyagból készült típusokat keressük! Az igazság az, hogy bármilyen pontymatrac jobb a semminél… De, hogy egy kicsit konkrétabb legyek, érdemes az úgynevezett bőrönd stílusú típusok közül választani. Ez a matractípus fülekkel rendelkezik, aminek köszönhetően a halat könnyedén és biztonságosan tudjuk visszahelyezni az éltető elemébe.

A pontybölcsőválasztás buktatói... Lépjünk egy szintet és lássuk a pontybölcsőket! Milyen szempont alapján válasszunk pontybölcsőt? Szerencsére a választék óriási, mivel az igény is megnőtt ezekre a termékekre. A kínálat sokszínűsége egyrészt megkönnyíti, másrészt nehezebbé is teszi a választást. Az árverseny miatt bele lehet futni egy-egy igen rossz, már-már használhatatlan termékbe, ezért is fontos jobban körüljárni a témát, mivel jó esetben nem 1-2 évre veszünk pontybölcsőt! Keressük itt is a minőségi anyagokat, az igényes kialakítást, amelyek kombinációja eredményezi a strapabíróságot, ami az egyik legfontosabb szempont a döntésnél!

A méret a lényeg! Jó tanácsként egy dolgot érdemes átgondolni, mielőtt megvásároljuk a kiszemelt pontybölcsőt! Mert a méret a lényeg! Amennyiben a logisztikai lehetőségeink korlátozottak, akkor szerencsésebb a kompakt kialakítású modellek közül választani. Az utóbbi típusok az úgynevezett szivacsos, jól párnázott, állvány vagy láb nélküli pontybölcsők. Ezek között találunk olyat is, amely zárható "fedéllel" rendelkezik, amely igen hasznos funkció tud lenni a “C and R” során.

Tovább